Školní jídelna

Jídelní lístek

Přehled alergenů:

  1. Obiloviny obsahující lepek – pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich.
    • 01a – Lepek pšenice
    • 01b – Lepek žito
    • 01c – Lepek ječmen
    • 01d – Lepek oves
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody – mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
    • 08a – Mandle
    • 08b – Lískové ořechy
    • 08c – Vlašské ořechy
    • 08d – Kešu ořechy
    • 08e – Pekanové ořechy
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, vyjádřeno v SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich
Pitný režim po celý den.  Změna jídelníčku vyhrazena.
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.